Om oss

Lofterødbukta Kennel ble stiftet av mine foreldre da de skulle parre sin Berner Sennenhund tispe, hun gikk dessverre tom men da det ble aktuelt for meg å ha valper på Lotte gikk moren min ut av kennelnavnet og jeg gikk inn som medinnehaver, faren min var fortsatt hovedinnehaver. Nå har han også gått ut av kennelnavnet og jeg er innehaver alene. 

 

Vi er en liten familie bestående av min mann, Trond Erik, guttene våre, Ole Tobias, født i februar ’05 og Åge Leander, født i mars ’07. Vi bor i ei lite bygd som heter Kodal som ligger i Andebu kommune i hjerte av Vestfold.

Jeg har hatt hunder som hobby helt fra 1984 da foreldrene mine skaffet seg sin første hund, da de 3,5 år senere overtok kullsøsteren til han vi hadde ble dette da ”min” hund. Tanja trente jeg lydighet og agility med, stilte også i noen små klubbkonkurranser og gjorde det faktisk ganske bra… jeg var en 12-13 år den gangen. Tanja ble etter hvert gammel og jeg ble ”stor” tenåring og flyttet hjemmefra. Etter noen år uten hund ble savnet for stort og jeg fikk endelig hund igjen, ei omplasserings tispe på 5 år av rasen Weimaraner, henne lærte jeg masse av og det var hun som virkelig ga meg smaken på ”hundelivet”

Jeg har utdannet meg til Trinn 1 Instruktør gjennom NKK og holder kurs i Sandefjord Hundeklubb med jevne mellomrom. Jeg er veldig fasinert av språket til ulv og hund og prøver å lære så mye jeg kan om det.

Har også deltatt på flere kurs og seminarer i regi av NKK eller samarbeidende klubber, bl.a Genetikk, avl og oppdrett, adferd, kynologi og språk kurs. 

Kontakt oss gjerne på mail: trampe1975@live.no eller

tlf 93 43 72 00

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.11 | 13:34

Takk for svar Line. Da prøver jeg det 😊

...
26.11 | 08:12

Hei. Jeg brenner glasur på 1020 grader med 10 min holdetid :)

...
26.11 | 03:05

Hvilken temperatur brenner jeg glasur på hobbykeramikk? Det er over 10 år siden jeg holdt på med dette. Takk for svar 😊

...
29.02 | 17:28

Ja, han ble solgt i august, jeg oppdaterte det bare på forsiden.

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE